Gud straffe mig ei for min hofmod, sagde Jyden, da fich et par nye tråskor: En samling molbohistorier og andre danske anekdoter nedskrevet omkring 1750 av en norsk teolog - Vasstveit, Oddvar (Danske Studier, 2025)
Hovedbidrag af Oddvar Vasstveit.