Våbenbrødre? Om Georg Brandes’ forhold til og opfattelse af Henrik Ibsen og hans værker - Reinecke-Wilkendorff, Nicolas (Danske Studier, 2024)
Nicolas Reinecke-Wilkendorff om Georg Brandes' forhold til Henrik Ibsen.