Samlede Anmeldelser - Knudsen, Anders Leegaard; Holzapfel, Otto; Stein Larsen, Peter; Andersson, Henrik; Brunsgaard, Martin H.; Rossel, Sven Hakon; Lundgreen-Nielsen, Flemming; Bjerring-Hansen, Jens (Danske Studier, 2024)
Indhold: Anders Leegaard Knudsen, ph.d.: Karsten Friis-Jensen og Peter Zeeberg (udg.): Saxo Grammaticus: Gesta Danorum – Danmarkshistorien Otto Holzapfel, prof. emer., dr., Deutsches Volksliedarchiv, Freiburg: Sigurd Kværndrup: Den østnordiske ballade – oral teori og tekstanalyse. Studier i Danmarks gamle Folkeviser Peter Stein Larsen, lektor, ph.d., Aalborg Universitet: Klaus P. Mortensen og May Schack (red.): Dansk litteraturs historie, bd. 4: 1920-1960 Henrik Andersson, redaktør, cand.mag., Det Danske Sprog- og Litteraturselskab: Jens Kr. Andersen: Litterær komposition. Principper og exempler Martin H. Brunsgaard, højskolelærer, cand.mag., Egmont Højskolen: Svend Skriver: Oprørets æstetik – om Jens Baggesens Labyrinten Sven Hakon Rossel, professor, cand.mag., Universität Wien: Maria Krysztofiak: Skandinavien und Mitteleuropa. Literarische Wahlverwandtschaften Flemming Lundgreen-Nielsen, docent, dr.phil., Københavns Universitet: Olav Harsløf (red.): Georg Brandes og Europa. Forelæsninger fra 1. internationale Georg Brandes Konference, Firenze Hans Hertel (red.): Det stadig moderne gennembrud. Georg Brandes og hans tid, set fra det 21. århundrede Carl Erik Bay: Kulturradikale kapitler fra Georg Brandes til Otto Gelsted Jens Bjerring-Hansen, cand.mag.: Poul Behrendt: Dobbeltkontrakten. En æstetisk nydannelse