Tu nos aposte protege – en refleksion over aspirationens historie i dansk apropos en latinsk tilskrift i et gammeldansk håndskrift - Frederiksen, Britta Olrik (Danske Studier, 2024)
Britta Olrik Frederiksens refleksioner over aspirationens historie i dansk apropos en latinsk tilskrift i et gammeldansk håndskrift.