Kristian Mikkelsen (1845-1924): Dansk Ordföjningslære med sproghistoriske tillæg. Håndbog for viderekomne og lærere. Lehmann og Stage. København 1911. 764 sider. 2. udg. med register: Hans Reitzel. København 1975. 800 sider. - Jørgensen, Henrik (Danske Studier, 2024)
Henrik Jørgensen anmelder Dansk Ordföjningslære med sproghistoriske tillæg. Håndbog for viderekomne og lærere (1911) af Kristian Mikkelsen (1845-1924) i anledning af værkets 100-års jubilæum.