Samlede anmeldelser - Hjorth, Ebba; Christensen, Karsten; Conrad, Flemming (Danske Studier, 2024)
Indhold: Ebba Hjorth, ledende redaktør, mag.art., Det Danske Sprog- og Litteraturselskab: Eva Meile og Birgit Meister: Salmeordbogen. Salmernes ord og udtryk forklaret i et nutidigt sprog Karsten Christensen, cand.phil., Det Kongelige Bibliotek: Harald Ilsøe: Biblioteker til salg Flemming Conrad, dr.phil.: Klaus P. Mortensen og May Schack (red.): Dansk litteraturs historie, bd. 1: 1100-1800 Flemming Conrad, dr.phil.: Claes Ahlund & Bengt Landgren: Från etableringsfas till konsolidering. Svensk akademisk litteraturundervisning1890-1946; Bengt Landgren (red.): Universitetsämne i brytningstider. Studier i svensk akademisk litteraturundervisning 1947-1995