Sven Møller Kristensen (1909-1991): Digtningens teori. Scandinavian university books: Gyldendal. København 1958 (og senere). 198 sider. - Rosiek, Jan (Danske Studier, 2024)
Jan Rosiek anmelder Digtningens teori af Sven Møller Kristensen.