Samlede anmeldelser - Jørgensen, Henrik; Holzapfel, Otto; Rossel, Sven Hakon; Dahlerup, Pil; Kromann, Thomas Hvid; Friis, Elisabeth; Juhl Rasmussen, Anders; Færch, Laust; Mai, Anne-Marie; Skyum-Nielsen, Erik; Stjernfelt, Frederik (Danske Studier, 2024)
Indhold: Henrik Jørgensen: Frans Gregersen og Tore Kristiansen: Hvad ved vi nu – om danske talesprog? Otto Holzapfel: Lene Halskov Hansen: Balladesang og kædedans. To aspekter af dansk folkevisekultur Sven Hakon Rossel: Annegret Heitmann og Katarina Yngborn (red.): »Rider ud saa vide«. Balladenspuren in der skandinavischen Kultur Pil Dahlerup: Hans Otto Jørgensen: Horden, Tretten digterportrætter 1872-1912 Kristian Hvidt: Det moderne gennembrud set igennem Erik og Amalie Skram. Kari Gaarder Losnedahl: Nina. Gjæld. To skuespill av Amalie Skram Thomas Hvid Kromann: Morten Søndergaard: SHOW-BIX & Per Højholts mediebevidste praksis Elisabeth Friis: Marianne Stidsen: Den ny mimesis. Virkelighedstolkningen i dansk og nordisk litteratur efter Anden Verdenskrig, bind 1-2 Anders Juhl Rasmussen: Tue Andersen Nexø: Vidnesbyrd fra velfærdsstaten. Den sociale vending i ny dansk litteratur Laust Færch: Poul Behrendt og Mads Bunch: Selvfortalt – Autofiktioner på tværs: prosa, lyrik, teater, film Anne-Marie Mai: Jan Rosiek: Gurre. Stranden. Steder i dansk litteratur Erik Skyum-Nielsen: Sissel Furuseth: Forfatteren som kritiker Frederik Stjernfelt: Pelle Oliver Larsen: Professoratet. Kampen om Det Filosofiske Fakultet 1870-1920