Samlede anmeldelser - Danske Studier, Redaktionen (Danske Studier, 2020)
Anmeldelser af: Ole Togeby: Mie Fem. Nielsen og Svend Skriver (red.): Metodekogebogen – 130 analysemetoder fra humaniora og samfundsvidenskab Simon Skovgaard Boeck: Bodil Ejrnæs: Gammeldansk Bibel. Studier i en dansk bibeloversættelse fra middelalderen Kjeld Kristensen: Georg Stubkjær Adamsen m.fl. (red.): Dialekter i rigt mål Anna Sandberg: Stephan Michael Schröder: Literatur als Bellographie. Der Krieg von 1864 in der dänischen Literatur Jens Kramshøj Flinker: Torsten Bøgh Thomsen: Skyggepunkter. Menneske, natur og materialitet i H.C. Andersens forfatterskab Karin Sanders: Johnny Kondrup: Bjergtaget. Illusion og forf.relse fra Søren Kierkegaard til Karen Blixen Kristian Himmelstrup: Henrik Yde: NEXØ - Martin Andersen Nexøs liv og værk Erik Skyum-Nielsen: Jan Inge Sørbø: Nynorsk litteraturhistorie