Samlede anmeldelser - Kabell, Aage; Bødker, L.; Knudsen, Thorkild; Dal, Erik (Danske Studier, 2025)
Anmeldelser: Aage Kabell: Anders Bæksted: Besættelsen i Tisted I—II L. Bødker: Reidar T. Christiansen: Studies in Irish and Scandinavian folktales Thorkild Knudsen: Nils Dencker: Sveriges sånglekar Erik Dal: Humaniora . . . honoring Archer Taylor; D. K. Wilgus: Anglo-American folksong scholarship since 1898