Bemærkninger til nogle nye hypoteser om overleveringen af Brorsons salmer - Diderichsen, Paul (Danske Studier, 2025)
Paul Diderichsen med bemærkninger til nogle nye hypoteser om overleveringen af Brorsons salmer.