Samlede anmeldelser - Dal, Erik; Lisse, Chr.; Bødker, L. (Danske Studier, 2025)
Anmeldelser: Erik Dal: Dansk folkemusik. Grammofonplader - Norsk folkemusikk. Grammofonplader Chr. Lisse: V. E. V. Wessman: Lekar och spel (FSF VIII) L. Bødker: Linda Dégh: Marchen, Erzahler und Erzahlgemeinschaft .