Samlede anmeldelser - Brøndsted, Mogens; Dal, Erik (Danske Studier, 2025)
Anmeldelser: Mogens Brøndsted, amanuensis, Københavns Universitet: R. W. Brednich: Volkserzahlungen und Volksglaube von den Schicksalsfrauen Erik Dal, førstebibliotekar, dr. phil., Det kgl. Bibliotek: Jan Ling: Levin Christian Wiedes vissamling Rettelse: Claus Fasting - Johanne Luise Heiberg. To rettelser