Samlede anmeldelser - Bæksted, Anders; Alver, Brynjulf; Piø, Iørn; Holbek, Bengt; Dal, Erik; Haastrup, Niels; Søholm, Ejgil (Danske Studier, 2025)
Anmeldelser af: Anders Bæksted, museumsinspektør, dr. phil.: Wolfgang Krause, mit Beitragen von Herbert Jankuhn: Die Runeninschriften im alteren Futhark I—II Brynjulf Alver, forstander, Nordisk Institut for Folkedigtning: Laurits Bødker: International Dictionary of Regional European Ethnology and Folklore II; Iørn Piø: Folkeminder og traditionsforskning Bengt Holbek, arkivar, mag. art., Dansk Folkemindesamling: Inger M. Boberg: Motif-Index of Early Icelandic Literature Erik Dal, dr. phil.:Bengt R. Jonsson: Svensk balladtradition I Niels Haastrup, amanuensis, Københavns Universitet: Henry Bruun: Den middelalderlige dagvise ´ Ejgil Søholm: Mogens Brøndsted: Goldschmidts fortællekunst