Samlede anmeldelser - Bjorvand Bjørkøy, Aasta Marie; Carlquist, Jonas; Nygaard Blom, Jonas; Skafte Jensen, Eva; Skyum-Nielsen, Erik; Jørgensen, Bo Hakon; Sejersted, Jørgen Magnus (Danske Studier, 2024)
Indhold Aasta Marie Bjorvand Bjørkøy: Henning Hansen, Jesper Jakobsen, Caroline Nyvang, Maria Purtoft, Krista Stinne Greve Rasmussen og Maria Simonsen (red.): Boghistorie i Skandinavien. Jonas Carlquist: Jonathan Adams: Jews in East Norse Literature. A Study of Othering in Medieval Denmark and Sweden. Volume I: A cultural investigation. Volume II Texts and bibliography. Jonas Nygaard Blom: Ole Togeby: Sætningsleddene og deres stilling 77 år efter. København, Universitets-Jubilæets danske Samfund 2023. Eva Skafte Jensen: Erik Eriksen Pontoppidan: Dansk grammatik/Grammatica Danica. Oversat, indledt og kommenteret af Sten Ebbesen. Med bidrag til indledningen af Sebastian Olden-Jørgensen og Jesper Høgenhaven. Erik Skyum-Nielsen: Lis Møller, Andreas Hjort Møller, Lea Grosen Jørgensen, Simona Zetterberg-Nielsen og Berit Merete Kjærulff: Middelalderisme i dansk romantisk litteratur. Bo Hakon Jørgensen: Markus Floris Christensen og Anders Ehlers Dam (red.): Angst i dansk litteratur. Jørgen Magnus Sejersted: Ole Thomsen: Besindig rebel. Ludvig Holbergs liv og værk.