K. L. Aastrup: »Herrens kirke er på jord«: En salmefortolkning på grundlag af genrekarakteristik - Schultz, Jørgen (Danske Studier, 1972)
En salmefortolkning af K. L. Aastrups »Herrens kirke er på jord« af Jørgen Schultz.