Samlede anmeldelser - Magid, Nonni; Roos, H.; Heggum, Georg; Dal, Erik; Jul Nielsen, Bent; Bom, Kaj (Danske Studier, 2025)
Nonni Magid, stud. mag., København: Børge Hansen: Folkeeventyr - struktur og genre H. Roos S. J., docent, dr. phil., Københavns universitet: Tue Gad: Helgener. Legender fortalt i Norden Georg Heggum S. J., rektor, mag. art., København: Adel Gjøstein Blom: Ballader og legender fra norsk middelalderdigtning Erik Dal, dr. phil., København: Brynjulf Alver: Draumkvedet. Folkevise eller lærd kopidikting; Sven Hakon Rossel: Den litterære vise i folketraditionen Bent Jul Nielsen, lektor, cand. mag. Københavns universitet: Carsten Bregenhøj: Etnologisk interviewteknik Kaj Bom, mag. art., København: Danmarks norske Folkeviser. Indledning; Rapport M44-M74, M159-M160