Navneforskning 1968-1971: Af medarbejderne ved Institut for Navneforskning - Jørgensen, Bent (Danske Studier, 2025)
En oversigt over navneforskning 1968-71 af medarbejderne ved Institut for Navneforskning ved Bent Jørgensen.