Rakker og tov - Lindegård Hjorth, Poul (Danske Studier, 1974)
Poul Lindegård Hjorth om DgF 47A, Elverskudsvisen efter opskriften i Karen Brahes folio: raker och thuo i str. 42 og dy hyfjue ruo i str. 50 og 51.