Nogle Kalkar-breve - Bjerrum, Marie (Danske Studier, 2025)
Emnet Otto Kaikar og hans Ordbog til det ældre danske Sprog er egentlig udtømt med min afhandling om det i 6. bind til det fotografiske optryk af ordbogen (foruden som selvstændig publikation i Universitets-Jubilæets danske Samfunds skriftserie). Alligevel motiverer fundet af en bunke støvede arkivalier i UJDS’s boglager en supplerende notits i UJDS’s tidsskrift Danske Studier - hvor Kaikar efter sin ordbogs afslutning offentliggjorde to supplerende notitser til den (DSt 1919 og 1920).