Ordsprog, der hjælper: En proveniensanalyse af ordsprogsstoffet og dets litterære funktion i Martin A. Hansens Jonatans Rejse - Houkjær, Niels (Danske Studier, 2025)
En proveniensanalyse af ordsprogsstoffet og dets litterære funktion i Martin A. Hansens Jonatans Rejse af Niels Houkjær.