»Mit Hjærte er en Skov«.: Jegdyrkelse og enhedslængsel hos Viggo Stuckenberg og Helge Rode - Rasmussen, Bjarne N. (Danske Studier, 2025)
Bjarne Nygaard Rasmussen om Jegdyrkelse og enhedslængsel hos Viggo Stuckenberg og Helge Rode.