Samlede anmeldelser - Nielsen, Karl M.; Dal, Erik; Hjorth, Poul L.; Andersen, Jens Kr.; Lundgreen-Nielsen, Flemming; Henriksen, Caroline C.; Conrad, Flemming; Kristensen, Kjeld (Danske Studier, 1984)
Indhold: Karl Martin Nielsen, professor, dr.phil: Klaus Duwel: Runenkunde (Sammlung Metzler. Realien zur Literatur. Abt. C: Sprachwissenschaft) Erik Dal, administrator, dr.phil: Sveriges medeltida ballader. Band 1: Naturmytiska visor (Nr. 1-36) Poul Lindegård Hjort, professor, dr.phil: Familieliv på »Liljebjerget« i Ribe omkring 1600 belyst gennem breve ved Bue Kaae Jens Kr. Andersen, lektor, lic.phil: Christian Falster: Satirer, 1720-42. I: Tekst, II: Kommentar Fl. Lundgreen-Nielsen, universitetslektor, dr.phil: Johan Fjord Jensen, Morten Møller, Toni Nielsen og Jørgen Stigel: Dansk litteraturhistorie 4. Patriotismens tid 1746-1807 Fl. Lundgreen-Nielsen, universitetslektor, dr.phil: Georg Albrecht Mai: Die Frauenfiguren im dramatischen Werk der Charlotte Dorothea Biehl. Studien zur Komodienform in Danemark im 18. Jahrhundert Caroline C. Henriksen, Ph.D: Else Bojsen (udg.) Fra den Stundesløse til Gorm den Gamle. Maskinmesteroptegnelser fra Det Kgl. Teater 1782-1785 Fl. Conrad, universitetslektor cand.mag: Peter Brask: Om En Landsbydegns Dagbog Fl. Lundgreen-Nielsen, universitetslektor, dr.phil: Villy Sørensen: Ragnarok. En gudefortælling Kjeld Kristensen, adjunkt cand.mag: Mats Thelander (red.): Talspråksforskning i Norden. Mål - material - metoder