Teksthistoriske og ortografiske iagttagelser i B. S. Ingemanns »Valdemar Seier«, 1826-1913 - Akhøj Nielsen, Marita (Danske Studier, 2025)
Marita Akhøj Nielsen om teksthistoriske og ortografiske iagttagelser i B. S. Ingemanns »Valdemar Seier«, 1826-1913.