Opblæste Gloser merkes let: Overvejelser over barokbegrebet omkring Tøger Reenbergs Arspoetica - Stjernfelt, Frederik (Danske Studier, 1988)
Frederik Stjernfelt om barokbegrebet omkring Tøger Reenbergs Ars poetica.