Om Starup-stenen, Ribe-kraniestykket og dannelsen af den korte runerække - Nielsen, Carl Jørgen (Danske Studier, 1990)
Carl Jørgen Nielsen om Starup-stenen, Ribe-kraniestykket og dannelsen af den korte runerække.