Samlede anmeldelser - Heede, Dag; Lundgreen-Nielsen, Flemming; Jørgensen, Sven-Aage; Winge, Mette; Conrad, Flemming; Rømhild, Lars P.; Blicher, Henrik; Jørgensen, John Chr.; Houe, Poul (Danske Studier, 2025)
Indhold: Dag Heede, lektor, mag.art., Miinchen Universitet: Johnny Kondrup: Erindringens udveje. Studier i moderne dansk selvbiografi. - Annegret Heitmann: Selbst Schreiben. Eine Untersuchung der danischen Frauenautobiographik Flemming Lundgreen-Nielsen, docent, dr.phil., Københavns Universitet: Elisabeth Møller Jensen m.fl. (red.): Nordisk kvindelitteraturhistorie 1-2 Sven-Aage Jørgensen, professor, mag.art., Københavns Universitet: I tekstens tegn. Red. af Jørgen Hunosøe og Esther Kielberg Flemming Lundgreen-Nielsen, docent, dr.phil., Københavns Universitet: Hans Christensen Sthens Skrifter I. En liden Vandrebog. Udgivet af Jens Lyster Mette Winge, dr.phil., forfatter: Peter Zeeberg: Tycho Brahes »Urania Titani« - et digt om Sophie Brahe Flemming Conrad, universitetslektor, cand.mag., Københavns Universitet: Jens Peter Ægidius: Christian Flor: pædagogen, politikeren, fol- keoplyseren: en biografi Lars P. Rømhild, universitetslektor, mag.art., Københavns Universitet: Georg Brandes. Breve til forældrene 1872-1904; udg. Torben Nielsen Henrik Blicher, videnskabelig medarbejder, mag.art., Søren Kierkegaard Forskningscenter: Jørgen Hunosøe: Gift med den sidste engel? John Chr. Jørgensen, universitetslektor, dr.phil., Københavns Universitet: Søren Baggesen: Thøger Larsen. En kritisk monografi Poul Houe, professor, cand.mag., University of Minnesota: Leif Nedergaard: Johannes V. Jensen. Liv og Forfatterskab. - Johannes V. Jensen: Christofer Columbus. Illustreret af Nina Kleivan, med forord af Ib Michael. - Columbus i Himmerland. Udg. Helene Kragh-Jacobsen og Aage Jørgensen. - Johs. Nørregaard Frandsen o. a.: Den centrale periferi