En tragædisk Historie om den ædle og tappre Tistrand: An Eighteenth-Century King’s Mirror - E. Kalinke, Marianne (Danske Studier, 1991)
Marianne E. Kalinke om En tragædisk Historie om den ædle og tappre Tistrand, Hertugens Søn af Burgundien, og den skiønne Indiana, den store Mogul Kejserens Daatter af Indien (1775)