Samlede anmeldelser - Kousgård Sørensen, John; Lindegård Hjorth, Poul; H. Eriksen, Lars; Ruus, Hanne; Baumann Larsen, Mogens; Lund, Jørn; Pedersen, Inge Lise; Bjerrum, Marie; Haastrup, Niels; Dal, Erik; m.fl. (Danske Studier, 2025)
Indhold: John Kousgård Sørensen, professor, dr.phil., Københavns Universitet: Aage Hansen: Om Peder Laales danske ordsprog Poul Lindegård Hjorth, professor, dr.phil., Københavns Universitet: Den Store Danske Udtaleordbog, Munksgaard Lars H. Eriksen, fhv. universitetslektor, cand.phil., Universitåt Bayreuth: Dansk-tysk ordbog, Munksgaard Hanne Ruus, universitetslektor, mag.art., Københavns Universitet: Henning Bergenholtz: Frekvensordbog. Henning Bergenholtz: Dansk Frekvensordbog Mogens Baumann Larsen, professor, cand.mag., Aalborg Universitetscenter: Frans Gregersen: Sociolingvistikkens (u)mulighed Jørn Lund, professor, chefredaktør, Danmarks Nationalleksikon: Peder Skyum-Nielsen: Fyndord. Studier i kortformernes retorik Inge Lise Pedersen, universitetslektor, mag.art., Københavns Universitet: Lis Weise og Birte Hjorth Pedersen: Fornavnebogen. Lis Weise og Birte Hjorth Pedersen: Danske Fornavne Marie Bjerrum, universitetslektor, dr.phil., Københavns Universitet: Auditorium X Niels Haastrup, professor, dr.phil., Roskilde Universitetscenter. Dansk Identitetshistorie, bd. 1. Fædreland og modersmål 1536-1789, red. Ole Feldbæk Erik Dal, fhv. administrator, dr.phil., Det danske Sprog- og Litteraturselskab: Klaus P. Mortensen: Svanen og skyggen - historien om unge Andersen Replikker: Tore Kristiansen, adjunkt, ph.d., Københavns Universitet. Udtalenormering i skolen - fiktion eller virkelighed? Kommentar til en anmeldelse Jørgen Knudsen, forfatter. Erik M. Christensen i ekkorummet. Kommentar til en artikel