Schack Staffeldt - die Nachtseite seiner spateren Lebensjahre: En kommenteret gengivelse af etatsråd C.A.G.J. Engels optegnelser om Schack Staffeldt - Blicher, Henrik (Danske Studier, 2025)
Henrik Blicher om C.A.G.J. Engels optegnelser om Schack Staffeldt.