Sprogændringer og sprogvurdering: Om nogle aktuelle engelskinspirerede ændringer i dansk og om vurderingen af dem - Galberg Jacobsen, Henrik (Danske Studier, 2025)
Henrik Galberg Jacobsen om sprogændringer og sprogvurderinger i dansk.