Samlede anmeldelser - Jørgensen, Merete K.; Akhøj Nielsen, Marita; Pedersen, Inge Lise; Petersen, Erik; Thrane, Lotte (Danske Studier, 1996)
Indhold: Merete K. Jørgensen, redaktør, cand.mag., Det Danske Sprog- og Litteraturselskab og Marita Akhøj Nielsen, redaktør, ph.d. et cand.theol., Det Danske Sprog- og Litteraturselskab: Ordbog over det norrøne prosasprog Inge Lise Pedersen, lektor, cand.mag., Københavns Universitet: Kurt Braunmiiller (udg.): Niederdeutsch und die skandinavischen Sprachen II. Ernst Håkon Jahn (red.): Nordisk og nedertysk 1 Erik Petersen, forskningsbibliotekar, mag.art., Det Kongelige Bibliotek: Ludvig Holberg: A European Writer. A Study in Influence and Reception. Edited by Sven Hakon Rossel Lotte Thrane, lektor, mag.art., Københavns Universitet: Kirsten Dreyer (udg.): Kamma Rahbeks brevveksling med Chr. Molbech. I-III