Den skabende sol: Fælles træk i Martin Andersen Nexøs og Sophus Claussens tidlige forfatterskaber - Hunosøe, Jørgen (Danske Studier, 2025)
Jørgen Hunosøe om fælles træk i Martin Andersen Nexøs og Sophus Claussens tidlige forfatterskaber.