Knoglebrud og kongerøgelse: Litterære og filologiske overvejelser over Thomas Kingo: Odensee Hospital - Dalgaard, Niels; Akhøj Nielsen, Marita (Danske Studier, 2025)
Niels Dalgaard og Marita Akhøj Nielsen om litterære og filologiske overvejelser over Thomas Kingos digt De Fattiges udj Odensee Hospital allerinderligste og underdanigste Suk og Søgning hos vor allernaadigste Herre og Konge.