At synge Guds pris på rette vis: Den ukendte indledning til Brunsmands Aandelig Siunge-Lyst, 1676 - Pedersen, Vibeke A. (Danske Studier, 2025)
Vibeke A. Pedersen om Johan Brunsmand og den ukendte indledning til hans salmebog Aandelig Siunge-Lyst fra 1676.