En luthersk helgen i et kosmisk rum: Om fortælleren og fortællingen i William Heinesens roman »Det gode håb« - Auken, Sune (Danske Studier, 2025)
Sune Auken om fortælleren og fortællingen i William Heinesens roman »Det gode håb«.