Parasitiske talehandlinger: Lader Austins talehandlingsteoretiske begreber sig også anvende i forbindelse med analyser af fiktive tekster? - Jakobsen Kudahl, Inger (Danske Studier, 2025)
Hovedbidrag af Inger Jakobsen Kudahl.