Samlede anmeldelser - Pedersen, Vibeke; Auken, Sune; Fahl, Laurids; Farø, Ken; Heegård, Jan; Lorentzen, Henrik (Danske Studier, 2025)
Indhold: Vibeke A. Pedersen, amanuensis, ph.d., Københavns Universitet: Eli Fischer-Jørgensen: Tryk i ældre Dansk. Sammensætninger og Afledninger Sune Auken, adjunkt, ph.d., Københavns Universitet: Jørgen Fafner: Digt og Form (Dansk Verskunst I), Jørgen Fafner: Dansk Vershistorie 1 (Dansk Verskunst II,1), Jørgen Fafner: Dansk Vershistorie 2 (Dansk Verskunst II,2) Laurids Fahl, redaktør, cand.mag., Det Danske Sprog- og Litteraturselskab, Ken Farø, ph.d.-stipendiat, cand.mag., Københavns Universitet, Jan Heegård, ph.d.-stipendiat, cand.mag., Københavns Universitet og Henrik Lorentzen, redaktør, cand.mag., Det Danske Sprog- og Litteraturselskab: Retskrivningsordbogen, 3. udgave, Retskrivningsordbog, 2. udgave, Politikens Retskrivningsordbog, 1. udgave