Ætnas Skiald – et lille Baggesen-problem - Lundgreen-Nielsen, Flemming (Danske Studier, 2002)
Flemming Lundgreen-Nielsen om Jens Baggesens digtning Giengangeren og han selv eller Baggesen over Baggesen ved Forfatteren til Riimbrevene. Med et Tillæg fra 1807.