Samlede Anmeldelser - Jelsbak, Torben; Winge, Vibeke; Fahl, Laurids; Rossel, Sven H.; Rømhild, Lars P. (Danske Studier, 2003)
Anmeldelser af: Torben Jelsbak, cand.mag., København: Frank Kjørup: Sprog versus sprog. Mod en versets poetik Vibeke Winge, lektor, dr.phil., Københavns Universitet: Agnete Nesse: Språkkontakt mellom norsk og tysk i hansatidens Bergen Laurids Fahl, redaktør, cand.mag., Det Danske Sprog- og Litteraturselskab: Lars Burman & Barbro Ståhle Sjönell (red.): Text och tradition. Om textedering och kanonbildning Sven Hakon Rossel, professor, cand.mag., Wien: Svøbtimår. Dansk folkevisekultur 1550-1700 Lars Peter Rømhild, fhv. lektor, mag.art: Olaf C. Nybo: Karl Gjellerup - ein literarischer Grenzgänger des Fin-de-siècle