Minimalismen i dansk 1990’er-litteratur: – gennembrud og forudsætninger - Bunch, Mads J. (Danske Studier, 2025)
Mads Jensen Bunch om gennembrud i og forudsætninger for minimalismen i dansk 1990’er-litteratur.