Søren Kierkegaards fjorten dage: Kronologien bag vendepunktet i Søren Kierkegaards forfatterskab – i anledning af Tekstredegørelsen for »Afsluttende uvidenskabelig Efterskrift«, SKS K7 - Behrendt, Poul (Danske Studier, 2025)
Poul Behrendt om kronologien bag vendepunktet i Søren Kierkegaards forfatterskab.