Nogle supplerende bemærkninger om dateringen af »En første og sidste Forklaring«: En replik til Poul Behrendt - Gredal Jensen, Finn (Danske Studier, 2024)
Finn Gredal Jensen om dateringen af »En første og sidste Forklaring«.