Samlede Anmeldelser - Damsgaard Olsen, Thorkil; Mortensen, Lars Boje; Friis-Jensen, Karsten; Bojsen, Else (Danske Studier, 2024)
Indhold: Thorkil Damsgaard Olsen, lektor, mag.art., Københavns Universitet: Sten Ebbesen og Carl Henrik Koch: Den Danske Filosofis Historie Lars Boje Mortensen, professor, ph.d., Universitetet i Bergen: Marita Akhøj Nielsen: Anders Sørensen Vedels filologiskearbejder Karsten Friis-Jensen, lektor, dr.phil., Københavns Universitet: Michael Chesnutt (udg.): The medieval Danish liturgy of St Knud Lavard Else Bojsen, redaktør, cand.mag., Det Danske Sprog- og Litteraturselskab: Jens Henrik Koudal: Folkeminder og dagliglivets kultur. Indføring i Dansk Folkemindesamlings arkiv