Det levende kunstblad: Tidsskriftet Klingen (1917-1920) mellem modernisme og avantgarde - Jelsbak, Torben (Danske Studier, 2024)
Torben Jelsbak om tidsskriftet Klingen (1917-1920) mellem modernisme og avantgarde.