Samlede Anmeldelser - Basbøll, Hans; Stidsen, Marianne; Dahl, Per; Bøggild, Jacob; Garff, Joakim; Gehlert Nielsen, Jesper; Gottlieb, Lennart; Rosiek, Jan (Danske Studier, 2024)
Indhold: Hans Basbøll, professor, cand.mag., Syddansk Universitet: Nina Grønnum: Rødgrød med Fløde. En lille bog om dansk fonetik Marianne Stidsen, lektor, mag.art., Københavns Universitet: Klaus P. Mortensen og May Schack (red.): Dansk litteraturs historie, bd. 5: 1960-2000 Per Dahl, lektor, mag.art., Aarhus Universitet: Flemming Conrad: For læg og lærd. Studier i dansk litteraturhistorieskrivning 1862-ca. 1920 Jacob Bøggild, lektor, cand.mag., Aarhus Universitet: Klaus P. Mortensen: Tilfældets poesi. H.C. Andersens forfatterskab Joakim Garff, forskningslektor, lic.theol., Søren Kierkegaard Forskningscenteret: Lasse Horne Kjældgaard: Sjælen efter døden. Guldalderens moderne gennembrud Jesper Gehlert Nielsen, redaktør, cand.mag., Det Danske Sprog- og Litteraturselskab: Johannes V. Jensen: Samlede Digte 1-2 Lennart Gottlieb, mag.art.: Torben Jelsbak: Ekspressionisme. Modernismens formelle gennembrud i dansk malerkunst og poesi Jan Rosiek, lektor, dr.phil., Københavns Universitet: Niels Frank: Alt andet er løgn. Essays om moderne litteratur