Samlede anmeldelser - Skyum-Nielsen, Erik; Berndsen, Jeppe; Elf, Nikolaj; Rossel, Sven Hakon; Jørgensen, Aage; Kondrup, Johnny; Erslev Andersen, Jørn; Kjerkegaard, Stefan (Danske Studier, 2024)
Indhold: Erik Skyum-Nielsen: Den poetiske Edda. Ved Rolf Stavnem Jeppe Berndsen: Sv. Eegholm Pedersen: Mothstudier Nikolaj Elf: Laurids Kristian Fahl, Peter Zeeberg, Henrik Andersson, Finn Gredal Jensen & Camilla Zacho Larsen (red.): Holberg. Ludvig Holbergs hovedværker Sven Hakon Rossel: Annegret Heitmann & Philipp Martin (red.): Balladenechos. Die skandinavische folkevise im kulturellen Gedächtnis Aage Jørgensen: Adam Oehlenschläger: Digte Johnny Kondrup: Frantz Leander Hansen: Portræt af en bedrager Jørn Erslev Andersen: Anders Juhl Rasmussen: Under stadig skælven. Peter Seebergs arkiv og værk Stefan Kjerkegaard: Poul Behrendt: Fra skyggerne af det vi ved