Samlede anmeldelser - Kristensen, Kjeld; Bojsen, Else; Behrendt, Poul (Danske Studier, 2024)
Indhold: Kjeld Kristensen, konsulent, cand.mag., Det Danske Sprog- og Litteraturselskab: Malene Monka: Sted og sprogforandring – en undersøgelse af sprogforandring i virkelig tid hos mobile og faste informanter fra Odder, Vinderup og Tinglev Else Bojsen, fhv. seniorredaktør, cand.mag.: Bent Holm: Holberg på tværs. Fra forskning til forestilling Poul Behrendt, adjungeret professor, mag.art., Københavns Universitet: Marianne T. Stecher: The Creative Dialectic in Karen Blixen’s Essays. On Gender, Nazi-Germany and Colonial Desire