Samlede Anmeldelser - Theilgaard, Liisa; Galberg Jacobsen, Henrik; Andersen, Jens Kr.; Jessen, Mads Sohl; Skyum-Nielsen, Erik; Reinecke-Wilkendorff, Nicolas (Danske Studier, 2024)
Indhold: Liisa Theilgaard, ph.d.-stipendiat, cand.mag., Københavns Universitet: Retskrivningsordbogen, 4. udgave Henrik Galberg Jacobsen, professor emer., dr.phil., Syddansk Universitet: Claus Drengsted-Nielsen: Grammatik på dansk Jens Kr. Andersen, lektor, dr.phil., Københavns Universitet: Lars P. Poulsen-Hansen (udg.): Den Ryssiske Lov 1649. Oversat og kommenteret af Rasmus Æreboe 1721 Mads Sohl Jessen, postdoc, ph.d., Københavns Universitet: Erik M. Christensen: Ewalds Adam og Ewa (1769) og Verdenslitteratur Erik Skyum-Nielsen, lektor, mag.art., Københavns Universitet: Snorri Sturluson: Edda. På dansk ved Kim Lembek og Rolf Stavnem Nicolas Reinecke-Wilkendorff, ledende redaktør, mag.art., Det Danske Sprog- og Litteraturselskab: Marianne Juhl, Frans Lasson og Marianne Wirenfeldt Asmussen (udg.): Karen Blixen i Afrika. En brevsamling, 1914-31