Samlede anmeldelser - Thomsen, Ole; Fahlgren, Margaretha; Gregersen, Frans; Ruus, Hanne; Boeck, Simon Skovgaard; Anker Jørgensen, Jens; Vinje, Eiliv; Vangshardt, Rasmus; Lohfert Jørgensen, Jens; Juhl Rasmussen, Anders; m.fl. (Danske Studier, 2024)
Indhold: Ole Thomsen: Birgitte Possing: Ind i biografien Margaretha Fahlgren: Bente Rosenbeck: Har videnskaben køn? Kvinder i forskning Frans Gregersen: Ole Togeby: Bland blot genrerne – ikke tekstarterne! Om sprog, tekster og samfund Hanne Ruus: Sanni Nimb m.fl.: Den Danske Begrebsordbog Simon Skovgaard Boeck: Den nordiske Løveridder. En ridderromance af Chrétien de Troyes. Bearbejdet, med noter, indledning og efterskrift af Sigurd Kværndrup Jens Anker Jørgensen: Annette Lassen (red.): Islændingesagaerne – samtlige sagaer og niogfyrre totter Eiliv Vinje: Jens Bjerring-Hansen: Ludvig Holberg på bogmarkedet. Studier i Peder Paars og den litterære kultur i 1700- og 1800-tallet Rasmus Vangshardt: John A. Hall, Ove Korsgaard og Ove K. Pedersen (red.): Building the Nation. N.F.S. Grundtvig and Danish National Identity Jens Lohfert Jørgensen: Kristian Himmelstrup: En sejlbåd for vindstille. En biografi om J. P. Jacobsen Anders Juhl Rasmussen: Paula Henrikson og Jon Virklund (red.): Kladd, utkast, avskrift. Studier av litterära tilkomstproceesser Benedikte F. Rostbøll: Louise Zeuthen: Krukke. En biografi om Suzanne Brøgger Ole Høiris: Palle O. Christiansen: Tang Kristensen og tidlig feltforskning i Danmark. National etnografi og folklore 1850-1920 Erik Skyum-Nielsen: Margrét Eggertsdóttir: Icelandic baroque, poetic art and creation in the works of Hallgrímur Pétursson